MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρετώδεις προετοιμασίες από το πρωί στο Λανίτειο για τον μεγαλύτερο walk-in εμβολιασμό (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Έτοιμες οι εγκαταστάσεις Walk-in Λανίτειο – Αύριο ο μεγαλύτερος Παγκύπριος Walk-in εμβολιασμός – «Ελπίδα πως o πληθυσμός θα κινητοποιηθεί έτσι ώστε όλη η Κύπρος να είναι πιο ασφαλής από μεθαύριο» λέει ο Ντίνος Έλληνας

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγαλύτερο Παγκύπριο Walk-in εμβολιασμό που διοργανώθηκε ποτέ.

Advertisement

Οι προετοιμασίες στο Λανίτειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό πυρετώδεις και όλα πανέτοιμα για το μεγάλο εγχείρημα, που στόχο έχει την ενίσχυση του εμβολιαστικού πλάνου και τη διευκόλυνση των πολιτών για ολοκλήρωση ή έναρξη του εμβολιαστικού τους σχήματος.

Τον εμβολιασμό συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Υγείας, η Πολυκλινική Υγεία, η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος. Η όλη προσπάθεια γίνεται με τη σημαντική στήριξη της φαρμακοβιομηχανίας Medochemie.

Με βάση τον σχεδιασμό, θα χορηγούνται από την 1η μέχρι και την 3η δόση, με την κάθε μία να διαφέρει ως προς τους όρους χορήγησής της.

Συγκεκριμένα, την 1η δόση θα μπορούν να λαμβάνουν άτομα, ηλικίας 12 ετών και άνω, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα κατά της νόσου COVID-19 (χορήγηση 1ης δόσης).

Με την 2η δόση, άτομα, ηλικίας 12 ετών και άνω, που έχουν λάβει την 1η δόση εμβολίου Pfizer/BioNTech και έχει παρέλθει η περίοδος των τριών (3) εβδομάδων που απαιτείται για τη 2η δόση και την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος.

Σε ό,τι αφορά την 3η δόση, θα χορηγείται σε τρεις διαφορετικές ομάδες όπως:

-Άτομα, ηλικίας 65 ετών και άνω, νοουμένου ότι έχει παρέλθει χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από τη 2η δόση.

-Επαγγελματίες υγείας, ανεξαρτήτως ηλικίας, νοουμένου ότι έχει παρέλθει χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από τη 2η δόση.

-Εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας, ανεξαρτήτως ηλικίας, νοουμένου ότι έχει παρέλθει χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από τη 2η δόση. Για σκοπούς ταυτοποίησης θα πρέπει να προσκομίζεται βεβαίωση από τον εργοδότη, με την οποία να πιστοποιείται ότι το άτομο εργάζεται στον οίκο ευγηρίας.

-Άτομα με ανοσοκαταστολή/ανοσοεπάρκεια, ανεξαρτήτως ηλικίας, νοουμένου ότι έχει παρέλθει περίοδος τεσσάρων (4) εβδομάδων από τη 2η δόση.

Η Cyprus Times βρέθηκε σήμερα στο Λανίτειο Στάδιο και κατέγραψε τις προετοιμασίες που γίνονται για το μεγάλο γεγονός.

Σε δηλώσεις του ο Ντίνος Έλληνας, Πρόεδρος της  Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού με τη στήριξη των οποίων γίνεται πραγματικότητα η μεγάλη αυτή προσπάθεια εξέφρασε την «ελπίδα πως o πληθυσμός θα κινητοποιηθεί έτσι ώστε όλη η Κύπρος να είναι πιο ασφαλής από μεθαύριο»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network