MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρά Τορναρίτη κατά Περδίκη: Έχει δημόσια εκστομίσει ψέματα

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων εκστόμισε ψέματα για τoν καταμερισμό των Επιτροπών της Βουλής, είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης

Advertisement

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, απαντώντας σε δηλώσεις του Πρόεδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκη αναφορικά με τον καταμερισμό των προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και τη σύνθεσή τους, είπε ότι ο κ. Περδίκης έχει δημόσια εκστομίσει ψέματα.

Σε δήλωση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Τορναρίτης είπε ότι τις τελευταίες ημέρες κατεβλήθη μια προσπάθεια σε πνεύμα συναίνεσης και συναντίληψης για να καταλήξουμε στον καταμερισμό και καταρτισμό των Επιτροπών της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα δύο μεγάλα κόμματα, αναφέροντας ότι ο ΔΗΣΥ και κατά τις δύο ημέρες των σχετικών συνεδριών κατέβαλε το άπαν των δυνάμεων του για να υπάρξει συναίνεση.

Συνεχίζοντας είπε ότι ο ΔΗΣΥ υποχώρησε σε πολλά επίπεδα ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η κατάσταση πραγμάτων και να αρχίσει να λειτουργεί η Βουλή με τους καλύτερους οιωνούς.

«Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι τόσο εντός των δύο συνεδριάσεων, όσο και εκτός ο κ. Περδίκης όχι μόνο δεν τοποθετήθηκε με πνεύμα συναντίληψης και συναίνεσης, αλλά αντίθετα προσπάθησε να πυροδοτήσει τις συνεδρίες», ανέφερε.

Περαιτέρω ο κ. Τορναρίτης είπε ότι ο κ. Περδίκης έχει δημόσια εκστομίσει ψέματα, τα οποία αναφέρονται και στο ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ όχι μόνο δεν έπραξε τα όσα του καταλογίζει ο κ. Περδίκης, αλλά έπραξε ακριβώς το αντίθετο.

Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε το πνεύμα συνεννόησης που έπρεπε να υπάρχει για να αρχίσει η Βουλή τις συνεδρίες της, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network