MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και σκόνη ενόψει… Οι προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Advertisement

Sponsored by exness

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και σκόνη ενόψει – Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το βράδυ της Τρίτης ενδέχεται να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αραιή σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στον -1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται παγετός.

Τη ∆ευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, εκτός απο τα δυτικά όπου αναµένεται µικρή άνοδος και θα παραµείνει λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το βράδυ θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, εκτός από τα δυτικά παράλια όπου δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση, κυρίως το απόγευµα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network