MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες – Εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο στην Ιταλία, κινείται ανατολικά και αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο από νωρίς το βράδυ απόψε

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κατά διαστήματα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα βόρεια και στα ανατολικά και ταραγμένη, στα δυτικά και στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα αναμένονται, τοπικά, να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σύντομα κυρίως στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Ωστόσο, από αργά το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση των φαινομένων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κατά διαστήματα, μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network