MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πτώση θερμοκρασίας, νεφώσεις και ισχυροί ανέμοι! Δηλαδή… χειμώνας!

Advertisement

Sponsored by exness

Ψυχρή αέρια μάζα και ισχυρό έως πολύ ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα θα επηρεάζουν και σήμερα την περιοχή — Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ, ενώ το πρωί στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά παράλια, στα νότια και βόρεια παράλια ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα ανατολικά κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα δυτικά και σταδιακά στα βόρεια παράλια και στα νότια και ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal