MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πτήσεις από και προς Κύπρο επηρεάζει η απεργία στην Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

«Θύμα» της παναπεργία στην Ελλάδα 32 πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Ελλάδος και της Κύπρου – Επηρεάζονται 26 πτήσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και 6 πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου – Στο «ακουστικό» οι επηρεαζόμενοι επιβάτες

Advertisement

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια της Ελλάδας καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας της Ελλάδας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργίας της ΑΔΕΔΥ. Ως εκ τούτου συνολικά θα επηρεαστεί σημαντικά το πρόγραμμα διεξαγωγής πτήσεων από και προς τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports, «θα επηρεαστούν συνολικά 32 πτήσεις (16 αφίξεις και 16 αναχωρήσεις) προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από και προς τα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Χανιών στις 7 Απριλίου 2016»

 Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, επηρεάζονται 26 πτήσεις των εταιρειών Aegean Airlines, Blue Air και Emirates, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου 6 πτήσεις της Ryanair. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί 24 πτήσεις, ενώ άλλες 6 πτήσεις των εταιρειών Blue Air και Emirates έχουν αναπρογραμματιστεί.

Οι επηρεαζόμενοι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν απευθείας με τις αερογραμμές και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, πριν την προσέλευσή του στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network