MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠτΔ: Οι σκέψεις μας είναι στο Βέλγιο

Advertisement

Sponsored by exness

Όλη η Ευρώπη από το πρωί έχει στρέψει το βλέμμα της προς τις Βρυξέλλες μετά από τις επιθέσεις που «ξύπνησαν» το φόβο της τρομοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε ότι αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις όλων μας είναι στο Βέλγιο.

Advertisement

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση καταδικάζουν μετά βδελυγμίας τις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο αθώων ανθρώπων και των τραυματισμό πολλών άλλων, μεταξύ των οποίων και δύο Κυπρίων πολιτών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Αυτές οι άνανδρες πράξεις, που έχουν στόχο αθώες ζωές, προκαλούν τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινότητας. Τέτοιες άνανδρες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι  την περαιτέρω ισχυροποίηση της αποφασιστικότητας της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση εκφράζουν ειλικρινή  συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, την Κυβέρνηση του Βελγίου και το βελγικό λαό.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει οδηγίες προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια και διευκολύνσεις προς τους Κύπριους πολίτες που έχουν τραυματιστεί».  

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους ανθρώπους του Βελγίου και με τις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις», έγραψε λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και σε tweet.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network