MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠτΔ για ζητήματα Υγείας και Παιδείας: Υπήρξε υπέρβαση ορίων

Advertisement

Sponsored by exness

Υπήρξε υπέρβαση ορίων, ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφορικά με τα όσα ακολούθησαν του τραγικού θανάτου του 10χρονου στη Λάρνακα – «Υπάρχει και βούληση και αποφασιστικότητα προς αντιμετώπιση των προβλημάτων» – Συνέντευξη στην εφημερίδα Φιλελεύθερος

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέρριψε ότι οι Υπουργοί Υγείας και Παιδείας λειτούργησαν εμπρηστικά   με τις τοποθετήσεις τους για τα θέματα που ακολούθησαν της τραγωδίας με τον θάνατο του 10χρονου στη Λάρνακα.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος σημειώνει ότι υπήρξε υπέρβαση ορίων. «Έχω την εντύπωση ότι το λάθος των συντεχνιών είναι ότι αντί οι ίδιοι πρώτοι να ζητούν να γίνει διερεύνηση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και υπήρχε κάποια αμέλεια ή άλλη παράβαση, φρόντισαν με κάθε τρόπο να επικρίνουν τους Υπουργούς που ζήτησαν έρευνα». Διερωτήθηκε αν ήταν ποτέ δυνατόν η Πολιτεία να αδιαφορήσει για να καλύψει τυχόν ευθύνες εάν τυχόν υπάρχουν.

«Ποιος θα ήταν δηλαδή υπόλογος απέναντί στη μάνα εκείνου του παιδιού; Ουδείς βέβαια θεωρείται ότι ευθύνεται, εκτός εάν αποδειχθεί το αντίθετο. Πώς θα μπορούμε να σταθούμε απέναντι στην κοινωνία όταν ένα παιδάκι 10 χρονών χάνει τη ζωή του, αν παραλείψουμε να διερευνήσουμε το θέμα;»

Επιπλέον υπογράμμισε ότι υπάρχει και βούληση και αποφασιστικότητα προς αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά κακίζει το σάλο που προκλήθηκε από το τραγικό ατύχημα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network