MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ψευδείς οι ισχυρισμοί για αλλοίωση βαθμολογιών από καθηγητές, λέει το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Advertisement

Sponsored by exness

Ψευδείς οι ισχυρισμοί για αλλοίωση βαθμολογιών από καθηγητές, λέει το Πανεπιστήμιο Κύπρου – «Όλα τα εχέγγυα και τα προτύπα που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα»

Ψευδείς οι ισχυρισμοί για αλλοίωση βαθμολογιών από καθηγητές, λέει το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Advertisement

Σε ανακοίνωση, σε σχέση με χθεσινό δημοσίευμα, με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023, στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» και τους ισχυρισμούς περί αλλοίωσης των βαθμολογιών από καθηγητές του Πανεπιστημίου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιθυμεί να ενημερώσει ότι οι πιο πάνω καταγγελίες είναι παντελώς ψευδείς και ανυπόστατες.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σημειώνει ότι οι εξετάσεις που διεξάγονται υπό την εποπτεία του τελούν υπό το καθεστώς πλήρους ανωνυμίας και τηρούν όλα τα εχέγγυα και τα προτύπα που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την εγκυρότητά τους.

Υπογραμμίζει ότι έχει διεξαγάγει από το 2002 περισσότερες από 1.000 εξετάσεις, με προσήλωση πάντοτε στην εγκυρότητα της διαδικασίας και με απόλυτο σεβασμό στους οργανισμούς πρόσληψης αλλά και τις/τους υποψήφιες/ψηφίους. «ξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί αφορούν εξετάσεις που διεξήχθησαν το 2018, των οποίων ουδέποτε αμφισβητήθηκε νομικά η εγκυρότητα.

Βάσει των παραπάνω, το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιφυλάσσεται όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του έναντι προσώπων που έχουν θίξει ή θα θίξουν ψευδώς και δολίως το κύρος, τη φήμη και την υπόστασή του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network