Υπάρχουν προβλήματα στη μέση εκπαίδευση που απαιτούν λύσεις αναφέρει η ΠΣΕΜ σε ανακοίνωση της- Η ΠΣΕΜ καλεί ξανά το ΥΠΠΑΝ να προχωρήσει άμεσα στην αναδιαμόρφωση της ύλης των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών και άμεση αναδιαμόρφωση της ύλης για τις Παγκύπριες εξετάσεις
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να βρει λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν και “να σταματήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα με επισκέψεις σε σχολεία, για να μας πει πόσο καλά λειτουργεί η τηλεκπαίδευση και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα”, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η ΠΣΕΜ.
Η ΠΣΕΜ καλεί ξανά το ΥΠΠΑΝ να προχωρήσει άμεσα στην αναδιαμόρφωση της ύλης των Λυκείων και Τεχνικών Σχολών και άμεση αναδιαμόρφωση της ύλης για τις Παγκύπριες εξετάσεις.
Αναφέρει ότι οι μαθητές της Ά Λυκείου και ΄Β Λυκείου θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω της τηλεκπαίδευσης και άρα θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που θα χάσουν μέρος της διδακτέας ύλης και προσθέτει ότι θα πρέπει να βρεθεί η λύση από τώρα, για το πως θα παρακολουθούν τα μαθήματα οι τελειόφοιτοι που θα μένουν αναγκαστικά στο σπίτι είτε γιατί θα είναι θετικοί στον ιό είτε γιατί θα είναι επαφές κρουσμάτων.
Πηγή: ΚΥΠΕ