MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΣΕΜ: Απέστειλε επιστολή προς την Υπηρεσία Εξετάσεων για αναθεώρηση εξεταστέας ύλης

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή σχετικά με προβλήματα που παρουσιάζει η ύλη που ανακοινώθηκε, σε κάποια μαθήματα, απέστειλε προς την Υπηρεσία Εξετάσεων, η ΠΣΕΜ.

Σύμφωνα με την ΠΣΕΜ, σε αρκετά σχολεία δεν έχει διδαχθεί ο σχεδιασμός φιγούρων και δέντρων, ενώ από την άλλη κάποια άλλα σχολεία δεν έχουν διδαχθεί τον Περιβάλλοντα χώρο.

Advertisement

«Ο σχεδιασμός φιγούρων και δέντρων δεν υπάρχει στην ύλη αλλά ο περιβάλλοντας χώρος υπάρχει. Θεωρούμε πρέπει να αφαιρεθεί από την ύλη από τη στιγμή που μέχρι τις 13 Μαρτίου αρκετά σχολεία δεν έχουν διδαχθεί αυτό το κεφάλαιο», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Αναφορικά με την θεατρολογία, η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι η πλειοψηφία των σχολείων δεν έχει διδαχθεί το Αμερικάνικο θέατρο το οποίο υπάρχει στην εξεταστέα ύλη.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να αφαιρεθεί», σημειώνει.

Όσον αφορά την Οικιακή Οικονομία, η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι η πλειοψηφία των σχολείων δεν έχουν διδαχθεί το κεφάλαιο 8 «Τεκνοποίηση» το οποίο υπάρχει στην εξεταστέα ύλη.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα η εξεταστέα ύλη. Έχουμε επίσης ενημερωθεί ότι υπάρχουν προβλήματα με την εξεταστέα ύλη της Βιολογίας, της Ιστορίας της Κύπρου και των Οικονομικών. Θεωρούμε ότι πρέπει να επανεξεταστεί η ύλη και σε αυτά τα μαθήματα», προσθέτει.

Η ΠΣΕΜ καλεί την Υπηρεσία Εξετάσεων όπως επανεξετάσει την εξεταστέα ύλη ούτως ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν διδαχθεί την ύλη στο σχολείο και να παρακαθίσουν τις εξετάσεις ισότιμα.

«Σε διαφορετική περίπτωση τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας των Παγκύπριων εξετάσεων σε κάποια μαθήματα», καταλήγει.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network