MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ψάχνουν κενά και λαμβάνουν αποφάσεις για διαρροή δοκιμίου

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνουν κενά και παίρνουν αποφάσεις για διαρροή – Ζήτησε συμβολή Νομικής Υπηρεσίας το Υπουργείο – Ανακοινώνουν αποφάσεις ΟΕΛΜΕΚ-Γονείς-μαθητές

Ψάχνουν τα κενά και λαμβάνουν αποφάσεις οι εμπλεκόμενοι μετά την διαρροή των θεμάτων του εξεταστικού δοκιμίου των Νέων Ελληνικών, στα πλαίσια των εξετάσεων τετραμήνων.

Advertisement

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας έκανε λόγο για ανήθικη και ανέντιμη πράξη.

Δήλωσε πως σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και πρόσθεσε ότι πάντοτε προειδοποιούσαν για οργανωτικές αδυναμίες όσον αφορά διαδικαστικής φύσεως ζητήματα και πάντοτε εμπεριέχετο αυτός ο κίνδυνος διαρροής θεμάτων.

Στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί θα επιρρίπτονται ευθύνες, σημείωσε επαναλαμβάνοντας την θέση για κατάργηση εξετάσεων Ιανουαρίου, παράλληλα εξήγησε ότι η Οργάνωση δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε εισήγηση για ακύρωση της εξέτασης.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο η εκπαιδευτικός να απέστειλε το επίμαχο δοκίμιο σε ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, ο κ. Χατζησάββας ανέφερε ότι είναι ανοικτό.

ΟΕΛΜΕΚ και Οργανωμένοι Γονείς υπενθυμίζεται σε έκτακτες συνεδρίες εξέτασαν το όλο θέμα και εντός της ημέρας αναμένεται να κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους.

Από την πλευρά του Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων, Λοΐζος Κωνσταντίνου, είχε δηλώσει στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι βρίσκονται σε συντονισμό μαζί με τους μαθητές και από κοινού θα συντονίσουν τις ενέργειες τους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση-αντίδραση του Υπουργείου Παιδείας για το όλο θέμα.

Το Υπουργείο χθες ζήτησε και την συμβολή της Νομικής Υπηρεσίας για το πως πρέπει να κινηθεί έναντι της εκπαιδευτικού.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η εκπαιδευτικός εντοπίστηκε ενώ το σχολείο στο οποίο εργάζεται απέστειλε σχετική έκθεση στο Υπουργείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network