MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ψάχνουν δρομολόγια του Πακιστανού. Υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο ο φερόμενος συνεργός του Αζέρου

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο ο 27χρονος Πακιστανός που συνελήφθη ως συνεργός του Αζέρου στην Πάφο – Υπό δρακόντεια μέτρα και κεκλεισμένων των θυρών η διαδικασία – Τα τηλεφωνήματα τον «καίνε» – Ψάχνουν τον ρόλο του και τα δρομολόγια του – 8 ημέρες στο κελί

Στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί ο 27χρονος από το Πακιστάν που συνελήφθη στην Πάφο και οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για συνεργό του Αζέρου.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times οι ανακριτές πλέον ψάχνουν τις κινήσεις του 27χρονου και κατά πόσο αυτός μετέβαινε στη Λευκωσία για να έχει συναντήσεις με τον Αζέρο, έτσι ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να «σφραγίσουν» τον ρόλο του.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του Πακιστανού από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του Αζέρου. Πιο συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, στο ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα του 38χρονου που παραλήφθηκαν, καταγράφονται αρκετές κλήσεις από και προς το τηλέφωνο του Πακιστανού, κάτι που μόνο τυχαίο δε θεωρείται από τους ανακριτές. Πρόκειται για συνομιλίες, που καταγράφηκαν κατά το διάστημα που ο Αζέρος βρισκόταν στο έδαφος της Δημοκρατίας, καθώς ως γνωστόν από την άφιξη του στην Κύπρο και έπειτα, πηγαινοερχόταν στα κατεχόμενα.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτησή του 27χρονου για 8 ημέρες, ενώ οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζονται χωρίς να αποκλείονται περαιτέρω συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αζέρος, η σύλληψη του οποίου έκανε τον γύρο και ξένων μέσων ενημέρωσης, κατηγορείται πλέον ανοικτά από το Ισραήλ, ως το πρόσωπο που θα πραγματοποιούσε τρομοκρατικό κτύπημα στην Κύπρο καθ’ υπόδειξη του Ιράν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network