MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προβληματισμός και «σιγή ασυρμάτου» για να μην τιναχθεί η υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών στον αέρα

Advertisement

Sponsored by exness

Προβληματισμός στην Αστυνομία για τις διαρροές – Μία ακόμα σύλληψη σήμερα σε σχέση με την υπόθεση μετά από επιχείρηση στη Λεμεσό

Ανησυχία και προβληματισμός στην ηγεσία της Αστυνομίας που θεωρεί πιθανό μέχρι και να «τιναχθεί» η υπόθεση του Αζέρου στον αέρα λόγω διαρροής πληροφοριών εάν δεν υπάρξει προσεκτικός χειρισμός. Από την Αστυνομία, άπαντες ήταν από την αρχή φειδωλοί σε σχέση με την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών, αφού από πολύ νωρίς αυτές συνδέθηκαν με θέματα τρομοκρατίας. Όπως πληροφορούμαστε, πλέον ο «κύκλος» όσων θα γνωρίζουν για την υπόθεση μικραίνει ακόμα περισσότερο σε μια προσπάθεια να οδηγηθούν οι ανακριτές στην εξιχνίαση χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Advertisement

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι ραγδαίες.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, πέρα από τα κινητά τηλέφωνα του 38χρονου Αζέρου, απαντήσεις φαίνεται να έδωσε στους ανακριτές και το τηλέφωνο του 27χρονου από το Πακιστάν, που επίσης τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το πρωί συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο στη Λεμεσό.Πρόκειται για άτομο από το Πακιστάν.

Σήμερα ο Αζέρος, που αρνείται ανάμειξη σε σχεδιαζόμενες δολοφονικές ενέργειες, οδηγείται εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ χθες ανανεώθηκε για άλλες 8 μέρες και το διάταγμα κράτησης του 27χρονου από το Πακιστάν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network