MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προβλήματα με τον παγκύπριο αριθμό 1450 – Δεν θα λειτουργήσει σήμερα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο 1450 για την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας – Προβλήματα με εκπαίδευση υπαλλήλων και λειτουργίας – Όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας

Δεν θα λειτουργήσει, τελικά, σήμερα το Κέντρο Eξυπηρέτησης 1450, της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας λόγω ανετοιμότητας.

Advertisement

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Υφυπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππος Χατζηζαχαρία, ανέφερε ότι «υπήρξε βιασύνη στην εφαρμογή της απόφασης», καθώς το Κέντρο δεν είναι ακόμη έτοιμο να διαχειριστεί σωστά τις εισερχόμενες κλήσεις των πολιτών.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών κλήσεων που έγιναν, οι απαντήσεις που δίνονταν απο το προσωπικό της ανάδοχης εταιρείας δεν ήταν ικανοποιητικες.

Για την επίλυση του προβλήματος, ο Υφυπουργός ανέφερε ότι θα υπάρξει συνάντηση με την ανάδοχο εταιρεία καθώς προκύπτει ανάγκη καλύτερης εκπαίδευσης των 22 υπαλλήλων που εργοδοτεί.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην καθυστέρηση στην υπηρεσίας παροχής βοήθειας σε ηλικιωμένους με το πάτημα ενος κόκκινου κουμπιού, ο Υφυπουργός είπε οτι «η εφαρμογή καθυστερεί, επειδή δεν δόθηκαν απο το υφυπουργειο Κοινωνικής Πρόνοιας διεκυρινήσεις που είχαν ζητηθεί για τους δικαιούχους και τους παροχείς βοήθειας».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network