MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προβλήματα λόγω της ομίχλης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας… Επηρεάστηκαν πτήσεις

Advertisement

Sponsored by exness

 Προβλήματα και στο Αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω της ομίχλης – 3 πτήσεις προσγειώθηκαν στην Πάφο – Επανήλθε πλήρως η ορατότητα

Advertisement

Προβλήματα και στην διεξαγωγή των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης» στη Λάρνακα προκάλεσε η ομίχλη που σκέπασε την Κύπρο.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Αδάμο Ασπρή, ανέφερε ότι συγκεκριμένα επηρεάστηκαν 3 πτήσεις, οι οποίες λόγω της ομίχλης δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αντ’ αυτού προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου.

Οι επιβάτες των δύο αεροσκαφών αποδεσμεύτηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου και έγιναν οι σχετικές διευθετήσεις και μεταφέρθηκαν στη Λάρνακα.  Οι επιβάτες της τρίτης πτήσης περίμεναν για λίγη ώρα μέσα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια, εφόσον ειδοποιήθηκε ο πιλότος της πτήσης πως επανήλθε πλήρης η ορατότητα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αναχώρησε εκ νέου για τη Λάρνακα όπου και προσγειώθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Ασπρή, η ομίχλη έχει υποχωρήσει και η ορατότητα έχει επανέλθει πλήρως και το αεροδρόμιο Λάρνακας λειτουργεί κανονικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network