MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Λεμεσό-Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Κακοκαιρία και τις επόμενες ώρες – Στη Λεμεσό και στην Πάφου παρουσιάστηκαν ήδη προβλήματα – Στο σκοτάδι αρκετές περιοχές – Σε ισχύ η κίντρινη προειδοποίηση – Η θερμοκρασία στα ορεινά θα πέσει απόψε τους 3 βαθμούς Κελσίου

Advertisement

Συνεχίζεται και τα επόμενα 24ωρα η κακοκαιρία. Καταιγίδες, έντονες βροχές και χαλάζι σε πολλές περιοχές. Η θερμοκρασία στα ορεινά θα πέσει απόψε τους 3 βαθμούς Κελσίου. Παραμένει σε ισχύ η κίντρινη προειδοποίηση.

Σε Λεμεσό και Πάφο έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν τις τελευταίες ώρες.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου αυτή την ώρα λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ, ενώ υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο προς Πάφο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι “λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, παρά τον ζυγιστικό σταθμό Κουκλιών, παρατηρείται συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Πιο κάτω οι περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΑΦΟΣ

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.


Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ σταδιακά μέχρι τις απογευματινές ώρες θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από το Σάββατο για να παραμείνει όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

*Φωτογραφία από Πισσούρι (Καιρόφιλοι), Βίντεο από Kitasweather

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal