MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρώτος θάνατος ασθενούς που νόσησε με κορωνοϊό στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτος θάνατος ασθενούς που νόσησε από κορωνοϊό στην Κύπρο

Καταγράφηκε σήμερα ο πρώτος θάνατος ασθενούς που επιβεβαιώθηκε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό COVID 19.

Advertisement

Πρόκεται για 70χρονο Βρετανό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από την επιβεβαίωσή του ως κρούσμα COVID-19. Επιβεβαιώθηκε μέσα από τη διαδικασία ιχνηλάτησης, μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Πρέπει βεβαίως να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρόσωπο με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Ο ασθενής, όπως ενημερώνει το Υπουργείο Υγείας, νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με πολύ βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και είχε βρεθεί θετικός στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών κρούσματος COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν, «απεβίωσε σήμερα ασθενής που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με χαμηλό προσδόκιμο επιβίωσης, αφού παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ο ασθενής, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, που νοσηλευόταν στην ίδια κλινική, βρέθηκε θετικός, γεγονός που επιβάρυνε την κλινική του κατάσταση. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κατέληξε απόψε».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network