MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρωτοχρονιά σε τροχόσπιτο για οικογένεια με τέσσερα παιδιά

Advertisement

Sponsored by exness

Δύσκολες ώρες για οικογένεια από το Ξυλοφάγου – Για τρίτη χρόνια ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες σε τροχόσπιτο – Οι οικονομικές δυσκολίες τους οδήγησαν πριν δυόμιση χρόνια εκεί

Advertisement

Οι οικονομικές δυσκολίες τους ανάγκασαν να ζουν τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια σε ένα παλιό τροχόσπιτο κοντά στη Ξυλοφάγου. Η εξαμελείς οικογένεια ζει σε τριτοκοσμικές συνθήκες αφού λόγω της παλαιότητας του τροχόσπιτου αυτό μπάζει από παντού με αποτέλεσμα τα παιδιά το Χειμώνα είναι μονίμως άρρωστα και να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης τους αφού αναγκαστικά κάνουν τη σύγκριση με τις συνθήκες διαβίωσης άλλων παιδιών στην ηλικία τους.

Ο πατέρας τον παιδιών μιλώντας στην εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» εξήγησε γιατί η οικογένεια του αναγκάζεται να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν φτάνουν τα χρήματα ούτε για ενοίκιο αλλά ούτε και για να ξεκινήσει την ανοικοδόμηση σπιτιού αφού η εξαμελής οικογένεια συντηρείται ουσιαστικά με 800 ευρώ το μήνα από το μεροκάματο που βγάζει ο πατέρας τους καλοκαιρινούς μήνες στα ξενοδοχεία και με το επίδομα ανεργίας τον Χειμώνα.

Ο πατέρας μέσω της εφημερίδας «ο Φιλελεύθερος» απεύθυνε έκκληση προς την πολιτεία να εσκύψει απάνω στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του και να απεγκλωβιστεί από τις τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network