MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρώτη ανάγνωση της ομιλίας Αναστασιάδη από κόμματα

Advertisement

Sponsored by exness

Ποιους έπεισε και ποιους όχι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Πρώτες αντιδράσεις κόμματων στα social media, εν αναμονή των αναλυτικών τοποθετήσεων για τη χθεσινή ομιλία Αναστασιάδη στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για το Κυπριακό

Advertisement

Απολύτως ικανοποιημένος από την ενημέρωση, έμεινε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχάρη χθες βράδυ, μέσω twitter, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Σε άλλο tweet του, έγγραψε πως ο Πρόεδρος ήταν αναλυτικός, ξεκάθαρος και πειστικός.

Ικανοποίηση εκφράστηκε και από πλευράς ΑΚΕΛ, με τον ΓΓ του κόμματος να γράφει σήμερα το πρωί πως «η ομιλία του Προέδρου εν πολλοίς επαναβεβαιώνει διαχρονικές θέσεις του ΑΚΕΛ, τις οποίες υποστηρίζαμε ακόμα και όταν όλοι ήταν εναντίον μας».

Χθες βράδυ, ο Άντρος Κυπριανού έγγραψε πως διαπιστώνεται πρόοδος και δυσκολίες, «το θέμα είναι να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Τα λόγια, η ειρήνη και η επανένωση να γίνουν πράξη».

Στην… αντίπερα όχθη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος διαπίστωσε πως «σε δυο ώρες ομιλία δεν ακούσαμε τίποτα καινούριο και τίποτα ουσιαστικό. Η συσκότιση συνεχίζεται. Κρίμα. Ο λαός μας αξίζει περισσότερα».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε ποια είναι τα κριτήρια και οι εξαιρέσεις στο περιουσιακό, πότε θα ενημερωθούν οι πρόσφυγες και εάν το χαρακτηριστικό του Κράτους μας θα είναι η αριθμητική και όχι η πολιτική ισότητα;

Την ίδια ώρα, από πλευράς ΕΔΕΚ, εκφράστηκε η θέση πως «δεν ακούσαμε τίποτα καινούριο». Στο κόμμα ανησυχούν -μεταξύ άλλων- για το ότι στο περιουσιακό δεν ειπώθηκε κάτι πέραν των πέντε εναλλακτικών επιλογών, αλλά και για το ότι «δεν ειπώθηκε λέξη για την κατοχή και την απαλλαγή από τους εποίκους».

Στο «στρατόπεδο» της Συμμαχίας Πολιτών, θεωρούν πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν έχει καθησυχάσει σε ότι αφορά στο θέμα συνέχισης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εντός της ημέρας, τα κοινοβουλευτικά κόμματα αναμένεται να τοποθετηθούν αναλυτικά για τη χθεσινή ομιλία Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network