MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Η επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ

Advertisement

Sponsored by exness

«Δεν θα γίνουμε ΔΗΚΟ» δήλωναν χθες βράδυ πηγές της Πινδάρου. Αν και εύκολα μπορούσε κανείς να διαβάσει στα μάτια τους την ανησυχία. Ανησυχία για δύο πράγματα, εκ των οποίων το ένα έγινε…

Advertisement

Το πρώτο είχε να κάνει με το στοίχημα της λειτουργίας του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού συστήματος real time συλλογής στοιχείων. Αν και στην αρχή όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, τα προβλήματα άρχισαν μερικές κάλπες πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα. Κάτι που προκάλεσε καθυστέρηση και εκνευρισμό. Οι επικεφαλής κλήθηκαν να αποστείλουν τα στοιχεία και μέσω φαξ, προκειμένου να γίνει διπλή επαλήθευση των αποτελεσμάτων.

Το δεύτερο -και μεγαλύτερο- στοίχημα ήταν η διατήρηση της ενότητας. Κάτι που -φαινομενικά- επετεύχθη. Η ηγεσία του κόμματος ανησυχούσε για τυχόν… αυθόρμητες αντιδράσεις από το στρατόπεδο του χαμένου. Αν και έγκαιρα ζήτησε και έλαβε δεσμεύσεις από τους τέσσερις υποψηφίους ότι δεν θα έδιναν λαβή για αρνητικά σχόλια.

Δέσμευση που τήρησε ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος αμέσως μετά τη διαρροή των αποτελεσμάτων έσπευσε να ξεκαθαρίσει (κόντρα στις περί του αντιθέτου πληροφορίες που δημοσίευσε μερίδα των ΜΜΕ) ότι σέβεται και δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα.

Ενωμένο, το κόμμα της Πινδάρου προχωρά στην επόμενη φάση των ενδοκομματικών διαδικασιών για την εκλογή των μελών του Πολιτικού Γραφείου και της Προέδρου της ΓΟΔΗΣΥ. Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν αύριο και η εκλογή θα γίνει στο πλαίσιο του Παγκύπριου Συνεδρίου της 12ης Μαΐου. Σειρά θα πάρουν οι Επαρχιακές (9 και 10 Ιουνίου) και το παζλ θα ολοκληρωθεί με τις τοπικές οργανώσεις το Φθινόπωρο.

Μέχρι τότε, ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχίζει τους σχεδιασμούς για τις αλλαγές που σκοπεύει να προωθήσει με στόχο να μπουν οι βάσεις για την Κύπρο του 2030.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network