MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρωταπριλιά με… ανοιξιάτικο καιρό! Επιστρέφει η σκόνη και δεν είναι ψέμα

Advertisement

Sponsored by exness

Κυριακή των Βαΐων και πρώτη του μήνα και ο καιρός δίνει την ευκαιρία για εκδρομή σε βουνό αλλά και σε παραλία… Μέχρι και 27 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας – Πέφτει η θερμοκρασία το βράδυ – Επιστρέφει η σκόνη από Δευτέρας – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας και… αραιή σκόνη για το επόμενο τριήμερο

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα ενδέχεται να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη αναµένεται µικρή πτώση. Την Τετάρτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal