MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρώτα πήγε στο Νοσοκομείο και μετά… πέθανε δίπλα από το Mall

Advertisement

Sponsored by exness

Από την αρχή τα στοιχεία «έδειξαν» ναρκωτικά αναφορικά με το θάνατο του 37χρονου Γεωργιανού που εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός κοντά από το Mall στη Λευκωσία, από φρουρό του εμπορικού κέντρου ο οποίος ακολούθως ειδοποίησε την αστυνομία.

Advertisement

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή χθες, διαπίστωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, με τις εκτιμήσεις να «δείχνουν» ότι ο Γεωργιανός είχε πεθάνει περίπου 12 ώρες πριν από τον εντοπισμό του.

Η ταυτότητα του διαπιστώθηκε νωρίς καθώς πάνω του εντοπίστηκε το διαβατήριο του, ενώ στα χέρια του υπήρχαν σημάδια που καταδείκνυαν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» από έρευνα που ακολούθησε, στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών και άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 37χρονος χθες είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και επειδή δεν αισθανόταν καλά μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Αναχωρώντας από το Νοσοκομείο περπάτησε μέχρι το Mall όπου –όπως όλα δείχνουν- έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός.

Ο άτυχος 37χρονος διέμενε μόνιμα στην Κύπρο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου, μαζί με νεαρή ομογενή από τη Γεωργία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΚΟΠ

ShootandGoal