MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόστιμο και 6μηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα για 23χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινική καταδίκη για υπόθεση βίας σε αθλητικούς χώρους – Η ποινή του 23χρονου ισχύει για περίοδο έξι μηνών – Ένοχος για κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων στον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ -ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Χρηματικό πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 23χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Advertisement

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους €600, καθώς και απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών. Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, κατά την πιο πάνω χρονική περίοδο, ο 23χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό, 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της ομάδας του και να αναχωρεί από εκεί 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο 23χρονος κρίθηκε ένοχος για κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ -ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που διεξήχθη στις 10 Οκτωβρίου 2022, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network