MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσπαθούν να γεφυρώσουν τη διαφορά. Συνεχίζεται η σύσκεψη για λιμεναργάτες στο Υπ. Εργασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται η σύσκεψη για θέματα λιμεναργατών στο Υπουργείο Εργασίας

Προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά που αφορά θέματα εργασίας των λιμενεργατών στο λιμάνι της Λάρνακας και ειδικότερα της ολοκλήρωσης της λιμενεργατικής εργασίας στο μόλο, γίνεται αυτή την ώρα από τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Μεταφορών, Κυριάκο Κούσιο και Γιάννη Καρούσο, αντίστοιχα.

Advertisement

Στις 12.00, ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη των δύο Υπουργών με τους εκπροσώπους των συντεχνιών και ομάδας των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας, η οποία ωστόσο ακόμη να ξεκινήσει, καθώς οι δύο Υπουργοί πραγματοποίησαν αρχικά συνάντηση με τις συντεχνίες των εργαζομένων και τους εκπροσώπους των εργαζομένων καθώς και με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναμένεται να μεταφερθεί η απόφαση της ηγεσίας της εταιρείας σε θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο μεταξύ, σε αναμονή της απόφασης της εταιρείας, ο Υπουργός Εργασίας έχει συνάντηση αυτή την ώρα με την ΓΓ της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους για το θέμα του θεσμού της ΑΤΑ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal