MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσπάθησε να σώσει την 19χρονη συνάδελφός της… αλλά δεν τα κατάφερε. Θλίψη για το θάνατο Γαλλίδας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγικές συνθήκες του θανάτου 19χρονης μέλους του πληρώματος του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle – Συνάδελφος της την αντιλήφθηκε που βρισκόταν στο μπαλκόνι, προσπάθησε να την πιάσει ωστόσο δεν τα κατάφερε – Μοιραία πτώση από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα μέλη του πληρώματος του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle που διαμένουν σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λεμεσό, μετά την επιστροφή τους από νυκτερινή έξοδο.

Advertisement

Προσπάθησε να την σώσει συνάδελφός της

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, γυναίκα μέλος του πληρώματος με το που έφτασε στο ξενοδοχείο, αντιλήφθηκε την 19χρονη Γαλλίδα συνάδελφό της να κρατιέται με τα χέρια στην εξωτερική πλευρά του γυάλινου προστατευτικού του μπαλκονιού και να κρέμεται στο κενό.

Αμέσως προσπάθησε να την πιάσει αλλά δυστυχώς δεν της έφτανε. Σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια, βγήκε στο διάδρομο και κάλεσε τον φρουρό ασφαλείας. Οι δυο τους έτρεξαν στο μπαλκόνι για να πιάσουν την νεαρή ωστόσο η 19χρονη είχε πέσει στο μπαλκόνι του πρώτου όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με μαρτυρία την οποία κατέχει η Αστυνομία, η άτυχη 19χρονη που είχε επιστρέψει από νυχτερινή έξοδο, φαίνεται ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ προηγουμένως.

Στη σκηνή κλήθηκαν ο πρόξενος της Γαλλίας αλλά και ο καπετάνιος του υποστηρικτικού πλοίου μέλος του πληρώματος ήταν η άτυχη νεαρή, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, η Αστυνομία διερευνά ατύχημα πίσω από το θάνατο της άτυχης νεαρής, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου καθώς και το αν όντως επιβεβαιώνονται οι μαρτυρίες ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ θα καταδείξει η νεκροτομή επί της σορού της.

Να σημειωθεί πως τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυνελλέξαν διάφορα τεκμήρια από την σκηνή για εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network