MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσπάθησε να γλιτώσει από τις φλόγες ο άτυχος ηλικιωμένος στη Λάρνακα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Φαίνεται πως προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε τελικά να γλιτώσει από τις φλόγες ο άτυχος  Γιώργος Μαυρομμάτης που εντοπίστηκε νεκρός στη Λάρνακα – Τον βρήκαν οι πυροσβέστες απανθρακωμένο στο έδαφος – Μικρό γκαζάκι υγραερίου φαίνεται να λειτούργησε ως επιταχυντής της φωτιάς

Advertisement

Ένα «μαύρο» πρωινό ξημέρωσε σήμερα στη Λάρνακα. Ο 76χρονος  Γιώργος Μαυρομμάτης, βρέθηκε απανθρακωμένος στο μικρό του σπιτάκι στο οποίο προηγουμένως είχε ξεσπάσει φωτιά.

Λίγα λεπτά μετά από τις 7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στη Λάρνακα. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της.

Όταν η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και οι πυροσβέστες εισήλθαν εντός της οικίας εντόπισαν στο έδαφος του υπνοδωματίου έναν ηλικιωμένο άντρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττή.

Γεγονός, που όπως ανέφερε, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος άντρας είχε αντιληφθεί τη φωτιά και προσπάθησε είτε να μετακινηθεί είτε να τη σβήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται, σύμφωνα με τον κύριο Κεττή, ότι η φωτιά ξεκίνησε από είδη καπνιστού ενώ ως επιταχυντής λειτούργησε ένα μικρό γκαζάκι υγραερίου. Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαφανούν με την ολοκλήρωση των ερευνών που πραγματοποιούν σε συνεργασία Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network