MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσπάθειες για κοινό κατηγορητήριο των δύο υποθέσεων της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβολή στην πρώτη υπόθεση «αμαρτωλών» δανείων από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Προσπάθειες για ενοποίηση των δύο υποθέσεων και κοινό κατηγορητήριο

Advertisement

Αναβολή για τις 17 Μαρτίου 2016 πήρε η πρώτη υπόθεση των έξι ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λεμεσό, για τη χορήγηση δανείων ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις, από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Πρόκειται για 54χρονο επιχειρηματία ανάπτυξης γης, τον 42χρονο διευθυντή της εταιρίας του, τον 65χρονο πρώην μέλος της Επιτροπείας της ΣΠΕ, 55χρονο γραμματέα της ΣΠΕ, τον 43χρονο τμηματάρχη χορήγησης δανείων και τον 40χρονο βοηθό του. Οι έξι αντιμετωπίζουν 74 κατηγορίες για 10 δάνεια συνολικού ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη δεύτερη υπόθεση, οι πέντε εξ αυτών αντιμετωπίζουν μαζί με τα άλλα έξι πρόσωπα, συνολικά 212 κατηγορίες για 11 δάνεια, για το ποσό των 11,961,000 ευρώ.

Οι πέντε εξ αυτών, εμπλέκονται και στη δεύτερη υπόθεση «αμαρτωλών» δανείων, ύψους 12 σχεδόν εκατομμυρίων ευρώ, που παραπέμφθηκε χθες σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει την ίδια μέρα, δηλαδή στις 17 Μαρτίου.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, τέθηκε το θέμα ενοποίησης των δύο υποθέσεων που βρίσκονται ενώπιων της δικαιοσύνης, με την προσπάθεια να στρέφεται προς την κατεύθυνση συμπερίληψης των κατηγοριών που αφορούν την πρώτη υπόθεση, στο κατηγορητήριο της δεύτερης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network