MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσοχή στις αγορές μέσω Facebook!

Advertisement

Sponsored by exness

Προσοχή στις αγορές μέσω facebook – Προειδοποιεί τους καταναλωτές η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (ΥΑ&ΠΚ) του Υπουργείου Ενέργειας – «Δεμένα» τα χέρια της υπηρεσίας σε περιπτώσεις παραπλάνησης

Advertisement

Προειδοποιεί τους καταναλωτές η ΥΑ&ΠΚ να είναι πολύ προσεκτικοί στις αγορές τους μέσω του ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η υπηρεσία, σε ενδεχόμενη παραπλάνηση των καταναλωτών, δε μπορεί να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες διερεύνησης γιατί τις περισσότερες φορές αδυνατεί να εντοπίσει το πρόσωπο, το οποίο προσφέρει συγκεκριμένα προϊόντα προς πώληση μέσω του facebοοk.

Σημειώνει , επίσης, ότι δε μπορεί να στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε παράβαση, γιατί, στις πλείστες των περιπτώσεων, δεν πρόκειται για εταιρείες, αλλά για φυσικά πρόσωπα και η πληρωμή των καταναλωτών για τις αγορές τους δεν γίνεται σε κάποια εταιρεία, αλλά σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών.

Η Υπηρεσία αναφέρει, τέλος, ότι για περαιτέρω πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με λειτουργούς της στα τηλέφωνα: 1429 – Γραμμή Καταναλωτή, 22867122 και 22867140.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network