MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσοχή οδηγοί… Κλειστοί δρόμοι ανά επαρχία λόγω οδικών έργων

Advertisement

Sponsored by exness

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνει η Αστυνομία για το οδικό δίκτυο, στις κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές λόγω διεξαγωγής εργασιών, παρατηρούνται κάποια προβλήματα.

Advertisement

Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη. Οι οδηγοί προτρέπονται αν συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Επίσης λόγω εργασιών για βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, τμήμα της οδού Σιαφή είναι κλειστό και έχουν εφαρμοστεί οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(ι) Η τροχαία κυκλοφορία θα εκτραπεί στην οδό Αγίας Θέκλης η οποία θα μετατραπεί προσωρινά σε δρόμο αμφίδρομης διακίνησης.

(ιι) Το τμήμα της οδού Σιαφή νότια του κυκλικού κόμβου Παλιού Λιμανιού παρά το “Porto Bello” θα χρησιμοποιηθεί μόνο για είσοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού και Μαρίνας Λεμεσού.

(ιιι) Δημιουργία προσωρινού κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Σιαφή με την είσοδο προς Ανάπτυξη Παλιού Λιμανιού/Μαρίνας Λεμεσού για σκοπούς “επαναστροφής” των οχημάτων που διακινούνται στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μαρίνας Λεμεσού με βόρεια κατεύθυνση.

Στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους 6 Km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του παρά τους Σοφτάδες, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού – Περβολιών.

Στην επαρχία Πάφου, σε τμήμα του δρόμου Λουκρουνού – Σίμου εκτελούνται εργασίες σταθεροποίησης κατολίσθησης και ανακατασκευής τμήματος του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση προς το χωριό Σίμου τόσο με κατεύθυνση από Πάφο προς Πόλη Χρυσοχούς όσο και με κατεύθυνση από Πόλη Χρυσοχούς προς Πάφο, γίνεται από τον κύριο δρόμο Πολέμι – Παναγιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network