MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσοχή! Επικίνδυνη ηλεκτρική ψηστιέρα στην κυπριακή αγορά

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση του τμήματος ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας ενημερώνει το κοινό για ακατάλληλο προϊόν που αποσύρθηκε από την κυπριακή αγορά ως ακατάλληλο και επικίνδυνο

Advertisement

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα), η οποία δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει διατάξει την απόσυρσή της από την αγορά και προτρέπει τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Κατηγορία: Συσκευές κουζίνας, Είδος: Ηλεκτρική ψηστιέρα (Μπριζολιέρα), Κατασκευαστής: A. PIKIS LTD (Αντώνιος Πικής ΛΤΔ), Μοντέλο: A32BL, Χώρα κατασκευής: Kύπρος, Χαρακτηριστικά: 230V, 800W,Ηλεκτρονικός κωδικός αναγνώρισης: 5290691101871 (στη συσκευασία)

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών καλεί όποιον χρειάζεται πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τα δικαιώματα του καταναλωτή, που αφορούν στο συγκεκριμένο προϊόν, να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτή στο τηλέφωνο 1429 (γραμμή καταναλωτή).

Επίσης, το Τμήμα παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιας συσκευής ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: director@ems.mcw.gov.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22348202. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network