MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσοχή! Αποσύρονται σταφίδες από την κυπριακή αγορά

Advertisement

Sponsored by exness

Αποσύρεται συγκεκριμένη παρτίδα σταφίδες από την κυπριακή αγορά – Μετά από έλεγχο από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας –  Περιέχουν Ωχρατοξίνη Α, σε μεγαλύτερο ποσοστό από το επιτρεπόμενο – Αν αγοράσατε, μην τις καταναλώσετε

Advertisement

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείο, μετά από έλεγχο που διεξήχθη σε σταφίδες που φέρουν την εμπορική επωνυμία «Λειβαδιώτη», στο Γενικό Χημείο του Κράτους διαπιστώθηκε ότι περιέχουν Ωχρατοξίνη Α, σε ποσοστό μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου από την Κοινοτική νομοθεσία.

Τα σταφυδάκια συσκευάζονται από το ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΝ Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, αριθμός Παρτίδας: L1711, κι έχουν ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 17.11.16. Εχουν συσκευασία πλαστικό σακούλι, βάρος 200g με χώρα Προέλευσης την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που συσκευάζει και διακινεί το εν λόγω προϊόν, στην Κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση /απόσυρσή όλης της ποσότητας της συγκεκριμένης παρτίδας, με σκοπό τη διεξαγωγή περαιτέρω ελέγχων.

Επειδή, όμως σημειώνεται, ενδέχεται κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών και μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικοί έλεγχοι, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν να το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το έχουν αγοράσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network