MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσοχή… Ακατάλληλη παρτίδα με σταφίδες στην κυπριακή αγορά

Advertisement

Sponsored by exness

Ακατάλληλη παρτίδα με σταφίδες στην κυπριακή αγορά – Ενημερώνει το Υπουργείο Υγείας

Advertisement

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των επίσημων ελέγχων στην αγορά, προέβηκαν σε δειγματοληψία του πιο κάτω προϊόντος, το οποίο μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους έχει διαπιστωθεί ότι περιέχει Ωχρατοξίνη Α, σε ποσοστό μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου από την κοινοτική νομοθεσία.

Η παρτίδα σταφίδων κυκλοφορεί στην αγορά με την εμπορική επωνυμία SERANO και αριθμό Παρτίδας 170126.

Επίσης, βρίσκεται σε πλαστικό σακούλι με ένδειξη βάρους τα 350 g, ενώ η ανάλωση τους αναγράφεται στην συσκευασία ότι είναι κατά προτίμηση πριν από τις 16/11/17.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρση όλης της ποσότητας της συγκεκριμένης παρτίδας.

Επειδή, όμως, ενδέχεται κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας να βρίσκεται ήδη στην κατοχή καταναλωτών, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν να την καταναλώσουν και να την επιστρέψουν στους χώρους από όπου την αγόρασαν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network