MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόσφυγες από το ισοπεδωμένο Χαλέπι στο Λατσί (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά σε κινητοποίηση οι αρμόδιες υπηρεσίες – Νέο καραβάνι παράνομων προσφύγων έφθασε ανοιχτά της Πάφου – Εντοπίστηκε από τα ραντάρ στη περιοχή των Κοκκίνων- Σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας τους περισυνέλλεξε- Αύριο θα μεταφερθούν στην Κοκκινοτριμιθιά 

Advertisement

Νέο καραβάνι προσφύγων έφθασε το απόγευμα στην Κύπρο. Πρόκειται για 27 Σύρους και συγκεκριμένα 16 άνδρες, 6 γυναίκες, 5 παιδιά, 2 βρέφη και μία γυναίκα έγκυο.  Η περιοχή προέλευσης τους είναι ο Χαλέπι.

f750

Πλήρωσαν για τη μεταφορά τους στην Κύπρο 2 χιλιάδες ευρώ ο έκαστος. Όταν έφθασαν ανοικτά της περιοχής των Κοκκίνων ο διακινητής τους, εγκατέλειψε το καράβι που τους μετέφερε, με jet ski, αφήνοντας τους μόνους μεσοπέλαγα. Οι αρχές της κυπριακής Δημοκρατίας τους εντόπισαν από τα ραντάρ και αμέσως σκάφος της λιμενικής Αστυνομίας έσπευσε για να τους περισυλλέξει.
ftmaska

Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια γύρω στις 4:30 το απόγευμα στο λιμανάκι στο Λατσί. Το βράδυ θα παραμείνουν στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλης Χρυσοχούς όπου θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Αργότερα θα μεταφερθούν στον προσφυγικό καταυλισμό στην Κοκκινοτριμιθιά.

15403117_10154243716239422_1741207230_n

Εναλλακτικά δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network