MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσχέδιο της συμφωνίας για τη λύση ζήτησε ο Ντενκτάς

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, με την οποία ζητούσε να του κοινοποιηθεί το προσχέδιο της συμφωνίας για λύση του Κυπριακού, καθώς οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε τελικό στάδιο, έστειλε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών» Σερντάρ Ντενκτάς.

Advertisement

Όπως ανέφερε, ωστόσο, η απάντηση που έλαβε είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο ακόμη.

Ο ηγέτης του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος είπε πως η απόφαση για συμμετοχή του ή μη στη Γενεύη θα ήταν καλύτερα να παρθεί στη βάση της συζήτησης αυτού του προσχεδίου. Μιλώντας σε συνέδριο της γυναικείας οργάνωσης του κόμματος, στα κατεχόμενα, διερωτήθηκε πώς κάποιοι άνθρωποι λένε στον κόσμο ότι «η λύση είναι κοντά», στην απουσία προσχεδίου.

Επανέλαβε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει «Όχι» σε ένα πιθανό δημοψήφισμα καθώς, όπως είπε, η πολιτική ισότητα και ο διαμοιρασμός της κυριαρχίας είναι προβληματικά σημεία, ωστόσο ανέφερε ότι δεν θα επιβάλει την άποψή του στο κόμμα.

«Η απόφασή μου είναι `Όχι` όμως δεν σας λέω να ψηφίσετε `Ναι` ή `΄΄Οχι`. Περιμένω να δω το έγγραφο» είπε, προσθέτοντας πως αν το σύστημα εγγυάται την ισότητα και το μέλλον των Τ/κ, τότε μόνο θα δώσει θετική ψήφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal