MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προς το τέλος οι εξετάσεις για υλικό Γκίωνη. Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος και αναμονή για οδηγίες

Advertisement

Sponsored by exness

Παραδίδεται στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που έστειλε ο Γκίωνης – Αναμένουν οδηγίες οι ανακριτές – Ενήμερος για τις εξελίξεις ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Οι εξετάσεις που αφορούν το υλικό που στάλθηκε από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, σχετικά με υπόθεση για δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στην Κύπρο, οδεύουν προς το τέλος, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτροείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Advertisement

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πορεία των εξετάσεων βάση των πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω της επιστολής του κ. Γκιώνη αναφορικά με υπόθεση για δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε Κύπρο που σχετίζεται με υπόθεση βιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Ανδρέου ανέφερε: «είμαστε προς το τέλος».

Πρόσθεσε ότι ο φάκελος, μετά την διεκπεραίωση της διερεύνησης θα αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία «για ενημέρωση και να αποφασίσουμε τι προκύπτει, αν προκύπτει κάτι», όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της Cyprus Times από το Σάββατο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο, ενώ για τις εξελίξεις ενημερώθηκε κατά την πρωινή σύσκεψη και ο Αρχηγός της Αστυνομίας από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδρέου είπε ότι δεν έχουν ακόμη λάβει ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές αν υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή από Κύπρο.

Η επιστολή του κ. Γκιώνη παραλήφθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την προηγούμενη εβδομάδα, μετά που ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεση να αποστείλει πληροφορίες στις κυπριακές αρχές σχετικά με εμπλοκή και της Κύπρου σε κυκλώματα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ειδική ανακριτική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, είχε συσταθεί για την αξιολόγηση όλων των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της επιστολής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network