MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προς καταχώρηση η υπόθεση του επιχειρηματία για τα επεισόδια στο ΓΣΠ αλλά με… καθυστέρηση λόγω χειρουργείου

Advertisement

Sponsored by exness

Παραμένει σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού ο 46χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια της Παρασκευής στο ΓΣΠ – Προγραμματισμένο χειρουργείο καθυστέρησε την καταχώρηση της υπόθεσης

Σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, υπό φρούρηση, παραμένει ο 46χρονος Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, που συνελήφθη χθες σε σχέση με τα επεισόδια της Παρασκευής στο ΓΣΠ μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα.

Advertisement

Ο 46χρονος επιχειρηματίας, πρώην παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας, συνελήφθη χθες και ενώ βρισκόταν στην κλινική, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times. Όπως πληροφορούμαστε, το πρωί εισήλθε στο χειρουργείο για προγραμματισμένη επέμβαση, γεγονός που θα καθυστερήσει κάπως την καταχώρηση της υπόθεσης, αν και αυτό μπορεί να γίνει και στην απουσία του.

O 46χρονος είναι αντιμέτωπος με δύο αδικήματα σχετικά με τον νόμο για την πρόληψη και καταστολή της βίας σε αθλητικούς χώρους και της συμπλοκής.

Υπενθυμίζεται στο μεταξύ, ότι ο 34χρονος που συνελήφθη από το ίδιο βράδυ μετά τη συμπλοκή και ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο μαχαίρια, τελεί υπό 4ήμερη κράτηση με απόφαση του Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το Σάββατο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, το επεισόδιο προκλήθηκε όταν μετά από ένταση στην κερκίδα, ο 34χρονος αλλοδαπός έγινε αντιληπτός να κρατά μαχαίρι 20 εκατοστών σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ήταν συνοδός της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του μάλιστα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά από παρέμβαση των αρχών, εντοπίστηκε και δεύτερο μαχαίρι.

Μετά και το νέο επεισόδιο, εντείνεται ο «πονοκέφαλος» για τα επεισόδια βίας στα κυπριακά γήπεδα, ενώ σειρά ερωτημάτων εγείρονται για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε ο 34χρονος αλλοδαπός να εισέλθει στο γήπεδο, χωρίς κάρτα φιλάθλου και έχοντας δύο μαχαίρια στην κατοχή του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network