MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προληπτικές ενέργειες της Πυροσβεστικής στην Άλασσα μετά τα χθεσινά… Μικρές αναζωπυρώσεις στην περιοχή

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή Άλασσας-Λόφου, αφού μετά τη χθεσινή πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο μετά από «μάχη» των εναέριων και επίγειων δυνάμεων, κάποιες εστίες υπάρχουν ακόμα στα αποκαΐδια, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί προληπτικά προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις μιας και στην περιοχή πνέουν και σήμερα δυνατοί άνεμοι.

Advertisement

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονταν ήδη στην περιοχή από χθες βράδυ, ωστόσο λήφθηκε απόφαση για ενίσχυση τους, προκειμένου να προλάβουν αυτές τις μικρές εστίες. Μάλιστα έχει δοθεί και οδηγεί όπως πραγματοποιήσει κάποιες ρίψεις νερού και το ελικόπτερο της δύναμης, σε αυτές τις μικρές εστίες που από χθες βράδυ αναζωπυρώνονται και αντιμετωπίζονται επιτυχώς από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Όπως μας έχει διευκρινιστεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, φωτιά δεν μαίνεται αυτή την ώρα στην περιοχή και οι όποιες ενέργειες εστιάζονται στην πρόληψη, καθώς οι άνεμοι στην περιοχή είναι σφοδροί.

Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 5 το απόγευμα, τέθηκε υπό έλεγχο τρεις περίπου ώρες αργότερα και αφού πρώτα κατέκαψε έκταση μισού τετραγωνικού χιλιομέτρου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network