MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόλαβαν πριν βραδιάσει… Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άλασσα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Καλά τα νέα από το πύρινο μέτωπο απόγευμα σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Άλασσας και Λόφου, της επαρχίας Λεμεσού – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά – Κατέκαψε έκταση μισού τετραγωνικού χιλιομέτρου – Ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο Ίκαρος – Παραμένουν στην περιοχή πυροσβεστικές δυνάμεις 

Advertisement

Με την ενεργοποίηση του σχεδίου Ίκαρος η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφερε, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Άλασσας και Λόφου, της επαρχίας Λεμεσού.

Στο σημείο ωστόσο θα παραμείνουν όλη τη νύκτα δυνάμεις πυρόσβεσης για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.  Όπως ανέφερε στο ΡΙΚ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, από τη φωτιά καταστράφηκε έκταση μισού τετραγωνικού χιλιομέτρου με ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα.

Από την πρώτη στιγμή το έργο της πυρόσβεσης ήταν δύσκολο, λόγω του δύσβατου της περιοχής και των δυνατών ανέμων που πνέουν.

Για την κατάσβεση της επιχείρησαν συνολικά 19 ήταν τα επίγεια μέσα που επιχειρούσαν στην περιοχή και συγκεκριμένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Ταμείο Θήρας, το Τμήμα Δασών, την Επαρχιακή Διοίκηση και τα κοινοτικά συμβούλια με τη συμμετοχή οκτώ πτητικών μέσων.

Να σημειωθεί ότι από την πυρκαγιά δεν απειλήθηκαν κατοικίες και υποστατικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network