MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προκλητικός ο Κυαμίδης! «Βόλεψε» η μίζα για το… Champions League

Advertisement

Sponsored by exness

Πράματα και θάματα έρχονται στην επιφάνεια με την υπόθεση των γιατρών που λάμβαναν μίζες – Ήθελε να πάει Champions League ο Κυαμίδης και του «ήρθε γάντι» η μίζα – Νέες μαρτυρίες τον «καίνε» – Συγγενικό του πρόσωπο η αιτία για τα «καρφώματα» – Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Advertisement

Ενδιαφέρουσες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φώς σε σχέση με την υπόθεση των γιατρών του δημοσίου που λάμβαναν μίζες για ασθενείς που παρέπεμπαν σε Ακουολογικά Κέντρα με φερόμενο «εγκέφαλο» της κομπίνας τον Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Γιάννη Κυαμίδη, ο οποίος τελεί υπό κράτηση μαζί με τους άλλους δυο.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των ανακριτών επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η «διαμάχη» μεταξύ των Ακουλογικών Κέντρων ξέσπασε με αφορμή τη πρόσληψη συγγενικού προσώπου του Κυαμίδη σε ένα από αυτά με αποτέλεσμα να παραπέμπονταν στο συγκεκριμένο περισσότεροι ασθενείς.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι ύποπτοι γιατροί φαίνεται να απαιτούσαν χρηματικά ποσά 85 ευρώ και 300 ευρώ αντίστοιχα για να εγκρίνουν με την υπογραφή τους την επαναληπτική χορηγία που δικαιούνται κάθε τέσσερα χρόνια συνταξιούχοι και εκ γενετής κωφοί, έτσι ώστε εν συνεχεία να τοποθετήσουν τα ακουστικά στα ακουολογικά κέντρα από τα οποία και παραπέμφθηκαν στο νοσοκομείο. Επίσης απαιτείτο μίζα για την υπογραφή όσον αφορά τη χορηγία για κοχλιακά εμφυτεύματα η οποία ανερχόταν σε 2.000 ευρώ.

Και στη μέση… το Champions League!

Προκλητικός ήταν κατά τη σύλληψη του ο Διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Γιάννης Κυαμίδης ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το φάκελο με τα σημαδεμένα χρήματα που βρέθηκαν στη κατοχή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» σε πρόσφατη κατάθεση που λήφθηκε από το ΤΑΕ αρχηγείου αναφορικά με το τι προηγήθηκε της σύλληψης του στις 6 Μαΐου 2016, προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που υπάρχουν είναι πως όταν ο εν λόγω γιατρός πήρε στο χέρι του τον φάκελο που περιείχε τα έξι χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, φέρεται να δήλωσε ότι του ήρθε γάντι, αφού ήθελε να πάει στο Μιλάνο για το Champions League. Για την ιστορία, σημειώνεται ότι ο τελικός του Champions League μεταξύ Ρεάλ – Ατλέτικο έχει οριστεί για το Σάββατο 28 Μαΐου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Κυαμίδη προέκυψε και δεύτερη καταγγελία από Ακουολογικό Κέντρο στη Λεμεσό το οποίο υποστήριξε ότι του έδωσε μίζες 2 χιλιάδες ευρώ για ασθενείς που παρέπεμψε.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία προχώρησε στην άρση των τραπεζικών λογαριασμών των υπόπτων, τα αποτελέσματα των οποίων θα τεθούν στο μικροσκόπιο των ανακριτών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network