MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προκλητική επίδειξη δύναμης από Άγκυρα

Advertisement

Sponsored by exness

Πολεμικά πλοία και αεροσκάφη συνοδεύουν Γιαβούζ, Φατίχ και Μπαρμπαρός – Σύμφωνα με τουρκικό ΥΠΑΜ

Πλοία και αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας συνεχίζουν να συνοδεύουν τα γεωτρύπανα Γιαβούζ και Φατίχ καθώς και το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός, αναφέρει ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες σε μια επίδειξη δύναμης από την Άγκυρα.

Advertisement

Σύμφωνα με τη δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας που ανακοινώθηκε μέσω τουίτερ, “τα πλοία και αεροπορικά μέσα των Ναυτικών Πολεμικών μας δυνάμεων συνεχίσουν να συνοδεύουν τα γεωτρύπανά μας Γιαβούζ και Φατίχ καθώς και το ερευνητικό μας πλοίο Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά”.

 

Τα βήματα της ΕΕ εναντίον της Τουρκίας δεν ωφελούν, είναι αντιπαραγωγικά, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου επικρίνοντας την ΕΕ για τη στάση της στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου. Όπως είπε, μόνο η Τουρκία μπορεί να αποφασίσει τί θέλει να κάνει στην υφαλοκρηπίδα της. Για τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως τον γνωρίζουν προσωπικά από τότε που ήταν βουλευτής και ότι έπαιζαν ποδόσφαιρο μαζί.  Για τον νέο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια είπε ότι είναι καλός του φίλος από το Συμβούλιο της Ευρώπης. “Θέλουμε αντί να αυξηθεί η ένταση στο Αιγαίο, να βρούμε λύσεις, συνομιλώντας ειλικρινά. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι αφορμή να συνεχίσουμε τις σχέσεις μας με πιο εποικοδομητικό τρόπο”, ανέφερε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal