MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΟΚΑμια: Τρεις πολιτικοί αρχηγοί σε κρίση και ένας… πρώην στ’ άρματα

Advertisement

Sponsored by exness

Ποιος «πόλεμος» στην ΑΟΖ; Δεν είδατε τι γίνεται σε ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ;

Advertisement

 

Να ηρεμήσουμε λίγο με τα αεροπλανοφόρα και τα μεγαθήρια του στόλου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Έτσι κι αλλιώς η Μεσόγειος είναι μονίμως γεμάτη αποδαύτα. Δεν αλλάζει κάτι εάν βρέθηκε μια τουρκική εφημερίδα, ένα ρωσικό πρακτορείο και ένας Ερντογάν για να εκμεταλλευτούν συνδέσουν την παρουσία τους με την κρίση στην ΑΟΖ. Ψυχραιμία λέμε, αφήστε τα… τυφέκια στο πατάρι.

Εκτός κι αν είστε φίλοι του Ρότσα στο Facebook. Που έτσι κι αλλιώς άδικα τα γράφουμε, μιας και λογικά είστε (χωρίς 3G, αλλά μάλλον με G3) ήδη σε κάποιο χαράκωμα, κάπου στο Τρόοδος. Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και νυν fan του Νικόλα Παπαδόπουλου είχε τη φαεινή ιδέα να προτείνει όπως «χτυπήσουμε το τουρκικό γεωτρύπανο πριν έρθει στην ΑΟΖ μας». Εύγε και… εύγε να πολεμήσεις.

Πως δεν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στην Αθήνα οι Χριστοδουλίδης και Άντρος, ένας Κοτζιάς το ξέρει. Συναντήσεις ο ένας, συναντήσεις κι ο άλλος. Σύμπνοια με τον ένα, σύμπνοια και με τον άλλον. Ομιλία σε πανεπιστήμιο ο ένας, συνέντευξη ο άλλος. Μπερδεύτηκαν οι καλαμαράδες πολιτικοί και δεν ήξεραν τι και ποιον να πιστέψουν.

Φήμες λένε ότι ο Χριστοδουλίδης έχει ήδη αποδεχθεί άλλες 5 προσκλήσεις για επίσημες επισκέψεις στο άμεσο μέλλον και ο Άντρος τρέχει από πίσω να βγάλει εισιτήρια. Για γειτονικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της στήλης, κράτη. #φίλοι_για_πάντα

Μιας και μιλάμε για τον Άντρο, ο ΓΓ μας εντυπωσίασε με την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σάββατο. Μετά από ώριμη σκέψη απεφάνθη ότι για την ήττα του Σταύρου ευθύνονται οι οικονομικοί πόροι των Αναστασιάδη και Μαλά, τα μέσα ενημέρωσης, οι σύντροφοι που δεν δούλεψαν όσο έπρεπε (στο ντούκου πέρασαν οι μπηχτές) και οι… ζαλισμένοι από υποσχέσεις ψηφοφόροι. Αυτά είπε ο ΓΓ. Χαρούμενος που λόγω Σταύρου θα εγκαταλείψει (όπως δήλωσε προεκλογικά) με το κεφάλι ψηλά την ηγεσία του κόμματος σε δύο χρόνια.

Βγήκαν και επίσημα τα «μαχαίρια» στο ΔΗΚΟ, με τον Καρογιάν να επιχειρεί (με καθυστέρηση) να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Την πιο σωστή διαπίστωση (πάλι) ο Βότσης την έκανε: «θα μείνουμε πέντε πλάσματα στο τέλος». Και λογικά θα συμφώνησε και ο Μάρκος, που είναι με όλους και κανέναν. Χαραμίζεται στο κόμμα του πρίγκιπα. Θα έκανε μεγάλη καριέρα στον ΟΗΕ.

Αλήθεια, ο Νικόλας που βαστά; Υπομονή συστήνουν οι αυλικοί, λέγοντας ότι ο πρίγκιπας έχει ήδη κανονίσει δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις για να τα πει όλα. Σκιάχτηκε ο Καρογιάν.

Οκτώ και σήμερα για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να παραμένει (σχεδόν) σίγουρος ότι δεν του βγει κανένας από… αριστερά. Αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι κάποιοι δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία λέξη τους. Όπως γράψαμε και στο παρελθόν, υπάρχουν στελέχη της Πινδάρου που καλοβλέπουν την προεδρία του κόμματος. Κυρίως πρώην πρωτοκλασάτα στελέχη, που τους τελευταίους μήνες απείχαν από τα κομματικά δρώμενα. Σε μια εβδομάδα και κάτι θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική τους απόφαση, αν και -όπως μαθαίνουμε- ο Αβέρωφ δεν έχει κανέναν λόγο να έχει… αϋπνίες τα βράδια.

Αντιθέτως, τον ύπνο τους έχουν χάσει όλοι οι υπόλοιποι! Δηλαδή η πλειοψηφία των προβεβλημένων στελεχών, τα οποία είναι πανέτοιμα να ριχθούν στην εσωκομματική μάχη για μια θέση στον ήλιο στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος. Σε ονοματολογία δεν μπαίνουμε, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως… γεννημένοι για αντιπρόεδροι (κοινώς το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι θα θέσουν εαυτούς στην κρίση των συνέδρων της 28ης Απριλίου) κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους και δεν… αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους. Έχουν καταντήσει στην Πινδάρου να κοιτάζονται μεταξύ τους!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network