MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΟΚΑμια: Το deja vu με τον υπαρχηγό και η κρυφή ατζέντα Αβέρωφ

Advertisement

Sponsored by exness

Μια φορά και έναν καιρό ήταν… ένας υπαρχηγός, πολλά κόμματα και ακόμα πιο πολλοί ψηφοφόροι!

Advertisement

 

Ο Αναστασιάδης ξήλωσε τον Υπαρχηγό και το ΑΚΕΛ θυμήθηκε τα… χρέη του και θίχτηκε. Δηλαδή, αν ήταν άλλος θα αντιδρούσαν καθ’ αυτόν τον τρόπο; Ή αν πάλι ήταν άλλος από τον άλλο και δεν τον ξήλωνε ο Πρόεδρος δεν θα εκνευρίζονταν;

Το ΑΚΕΛ, λοιπόν, κακίζει την ενέργεια Αναστασιάδη να παύσει τον Υπαρχηγό για «υποψίες» (του Γενικού Εισαγγελέα, πάντα). Το ΑΚΕΛ βέβαια ζητούσε το 2014 την παραίτηση Ιωνά για «κουτσομπολιά και αιχμές» που άφηνε εναντίον του ο τέως Αρχηγός, Μιχαλάκης Παπαγεωργίου (αμέσως μετά την παύση του για τα επεισόδια με ΕΛΑΜ και Ταλάτ στη Λεμεσό).

Παρόμοιο έργο παίχτηκε (αντίστροφα) το 2009. Μετά την απόδραση Κίτα, στον τότε Πρόεδρο Χριστόφια υποβλήθηκαν οι παραιτήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κύπρου Χρυσοστομίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Ιάκωβου Παπακώστα (αδελφού του Κώστα Παπακώστα). Η παραίτηση Χρυσοστομίδη έγινε αμέσως αποδεκτή, ενώ η παραίτηση Παπακώστα έγινε αποδεκτή έξι μήνες μετά, αφού ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις και μια μέρα πριν τη δημοσιοποίηση των αποφάσεων της Νομικής Υπηρεσίας. Ο ΔΗΣΥ αντέδρασε, δια του τότε Βουλευτή Ιωνά Νικολάου, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ΑΚΕΛ για σκοπιμότητες και παρασκηνιακές συνδιαλλαγές.

img_7485img_7486

Δεν είναι μόνο το ΓΕΣΥ. Ο Αβέρωφ δρα τους τελευταίους μήνες με κρυφή ατζέντα, θέλοντας -προφανώς- να διασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον. Έτσι όπως το οραματίστηκε. Εξού και οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας που διατηρεί τόσο με πολιτικούς του αντιπάλους, όσο και με τα κατεχόμενα. Γιατί ναι μεν κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν με την έγνοια του 2018, κάποιοι άλλοι περιμένουν πως και πως το 2023.

Δεν μίλησε για Διζωνική Δικοινοτική, αλλά την εννόεισε. Κάπως έτσι εξήγγειλε ο Λιλλήκας, σε μια προσπάθεια να αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα. Παράθυρα τα οποία κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Μετά τους τρεις του ενδιάμεσου Πύργου της Βαβέλ, έκλεισε και το παράθυρο της αριστεράς (τουλάχιστον έτσι είπε ο Άντρος). Απέμειναν οι Οικολόγοι. Αν και ο Λιλλήκας ακόμα να τους… γυρέψει. Όπως και να ‘χει στη Συμμαχία εξακολουθούν να ελπίζουν στο θαύμα.

18472207_10155254929256462_1874565772_o

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το παιχνίδι της «κολοκυθιάς» με τους διαφωνούντες του κόμματος. Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας περιμένει να δει ποιες θα είναι οι επόμενες τους κινήσεις. Εκείνοι περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι δικές του επόμενες κινήσεις. Στο περίμενε και οι δύο πλευρές. Αν και πάνε και έρχονται τα μηνύματα. Οι πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον ένα από τα στελέχη που διαφώνησαν με την υποψηφιότητα Λιλλήκα, έχει ήδη γράψει την επιστολή παραίτησης.

img_7488

Το ωραίο είναι ότι στον Πύργο των 5 υπάρχουν στελέχη που εξακολουθούν να αναζητούν τον «Ρομπέν του Κέντρου». Μια υποψηφιότητα, δύο γύροι, πιθανότητες νίκης. #paramythi

img_7487

Τι ταλαιπωρούνται και τα γράφουν τρεις φορές; Από την ημέρα που έβγαλαν μπροστά τον Νικόλα, με ένα στόμα και με μια φωνή εκφράζονται ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη. Αυτά βλέπει ο Περδίκης και βγάζει σπυράκια. Τόσο αγαπημένοι πια; Τόσο «χτυπάς εσύ και πονάω εγώ»; Εντάξει, μπορεί να τους ενοχλούν τα ίδια πράγματα… ή να καταλαβαίνουν -έτσι από μόνοι τους- τα ίδια πράγματα (βλέπε αντιδράσεις για δήλωση Άντρου – ο,τι τους φανεί). Εξαίρεση της εβδομάδας αποτέλεσε η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης, για την Eurovision!!!

18402607_1611558972188041_8812263985728583881_n

Το Κίνημα εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση μια μέρα μετά τον πρώτο ημιτελικό, για να συγχαρεί τον Hovij Demirjian και την Δήμητρα Παπαδέα. Ναι, την Demy λέει. Μάλιστα η μικρή Ελένη δήλωσε σίγουρη «ότι τόσο το This is love όσο και το Gravity θα ανέβουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων και θα ξεχωρίσουν τόσο για τη μουσική τους όσο και για τη σκηνική παρουσία των δύο νέων καλλιτεχνών». Βουλωμένο γράμμα διαβάζει. Για όσους αναρωτιούνται, μετά το τελικό δεν εξέδωσε ανακοίνωση για να επιρρίψει ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την δήθεν χρεοκοπημένη του πολιτική.

k_v_3_1

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal