MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΟΚΑμια: Ο σεβντάς για την καρέκλα, ξύπνησε τον εμφύλιο

Advertisement

Sponsored by exness

Το τρένο του Νικόλα ξεκίνησε. Το τρένο του Λιλλήκα ξεκίνησε. Οι ράγες φτάνουν και για τα δύο;

Advertisement

 

Μισό ξεκαθάρισμα στον ενδιάμεσο πύργο της Βαβέλ, μετά την πενταμερή της Δευτέρας. Όπως ήταν αναμενόμενο Νικόλας και Λιλλήκας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πάρτι της… διάσπασης, σα να λέμε. Στο τρένο του πρώτου ανέβηκαν ήδη η ΕΔΕΚ (αναμενόμενο) και η Αλληλεγγύη (παζάρεμα – ζυγαριά – απόφαση). Και για τους δύο η απόφαση ήταν προειλημμένη, γεγονός που εξόργισε τον Λιλλήκα.

Βασικό επιχείρημα της συμμαχίας των τριών ήταν η εκλεξιμότητα του Προέδρου του ΔΗΚΟ, στη βάση δημοσκοπήσεων που παρουσιάστηκαν στην πενταμερή. Κάτι που εξακολουθεί να αμφισβητεί ο Πρόεδρος της Συμμαχίας, που οριστικά στρέφει το βλέμμα του προς τα… αριστερά, ελπίζοντας στο θαύμα.

Ένα θαύμα αναμένουν και οι Οικολόγοι… Στα συντρίμμια της πενταμερούς μιλούσαν για ενότητα και τη δυνατότητα συνεργασίας και των πέντε κομμάτων. Κάτι που αποδείχθηκε ουτοπικό. Όπως και να ‘χει το Κίνημα του Περδίκη έχει ήδη πετάξει στα σκουπίδια την πρόταση για κοινό υποψήφιο ευρείας αποδοχής και βρίσκεται σε δίλημμα. Οι δύο μονομάχοι έριξαν ήδη τα δίκτυα τους και αναμένουν τα αποτελέσματα του οικολογικού crash test.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αφήνει τα τρία από τα πέντε κόμματα του ενδιαμέσου διασπασμένα. Τα υπόλοιπα δύο δεν τα… παίρνει λόγω μεγέθους. Έχουμε, λοιπόν, το επίσημο ΔΗΚΟ (πάει με Νικόλα) και το ανεπίσημο ΔΗΚΟ (άλλως κυβερνών, μένει με Αναστασιάδη). Την επίσημη ΕΔΕΚ (πάει με Νικόλα) και την ανεπίσημη ΕΔΕΚ (περιμένει να γίνει επίσημη τον Μάη και να αποφασίσει). Την επίσημη Συμμαχία (πάει με Λιλλήκα) και την ανεπίσημη Συμμαχία (πάει με Νικόλα). «Όλα μες στο μυαλό μου θολά», που λέει και το άσμα!

Σε social media addict εξελίσσεται ο Νικόλας, για τον οποίο κάθε μέρα είναι #γιορτή! Απέδειξε πόσο καλός ψήστης είναι (απ’ την καλή και την ανάποδη), φούρνισε ωραιότατες φλαούνες (το πολύ το φουά γκρα το βαριέται και ο #πρίγκιπας) και μας ενημέρωσε ότι στον ελεύθερο του χρόνο γρατζουνάει στην ηλεκτρική επιτυχίες του Jimmy Hedrix (γιατί είναι #ροκ). Φήμες λένε ότι ετοιμάζεται το στεφάνι της πρωτομαγιάς, το μαγιό για το πρώτο μπάνιο και οι νερόφουσκες του Αγίου Πνεύματος.

Παρά τις προσπάθειες και τα push campaigns δύσκολα θα φτάσει σε likes τον Πρόεδρο, ο οποίος κάνει θραύση στις Ινδίες! Χθες είδε μεγαλοεπιχειρηματίες και κινηματογραφικούς παραγωγούς και σήμερα θα ξεναγηθεί στα πλατό του Bollywood. Πριν βιαστείτε να κρίνετε, μάθετε ότι όλοι αυτοί σκοπεύουν να έρθουν να επενδύσουν στην Κύπρο. Κατ’ ακρίβεια τους τάξαμε… λαγούς με πετραχήλια για να έρθουν! Γυρίσματα, ταινίες, τραγούδια, χρώματα παρδαλά. Να ετοιμάζονται για αρχή οι Πέτρα του Ρωμιού, Λουτρά της Αφροδίτης, Τρόοδος, Αγιά Νάπα. Bollywood θα γίνουμε!

klkkllk

Μετά τη μεγάλη επιτυχία με το σφυρί της Wall Street, οι Ινδοί κάλεσαν τον Πρόεδρο να χτυπήσει και το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Μουμπάι! Προσοχή, δεν είναι τρολιά… Ισχύει! Μόνο που Αναστασιάδη περίμεναν, Λακκοτρύπη είδαν. Στον Υπουργό Ενέργειας έλαχε ο κλήρος. Πήγε, χτύπησε το καμπανάκι, δεν έκανε καμιά ζημιά και έφυγε ήσυχα και διακριτικά.

Το γιοφύρι της Άρτας; Τα σαράντα κύματα; Οι συμπληγάδες; Όλα μαζί; Καθημερινό σίριαλ κατάντησε η ιστορία με το ενωτικό. Περίληψη: Ο Γενικός Εισαγγελέας διαπιστώνει ενδεχόμενη αντισυνταγματικότητα στην πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ για τις σχολικές εγκυκλίους. Ο Πρόεδρος αναφέρει την πρόταση (του ΔΗΣΥ πάντα) στο Ανώτατο. Ο Μουσταφά εκνευρίζεται. Εκνευρίζεται και ο Άντρος. Ο Αβέρωφ είναι ήδη εκνευρισμένος. Αλλά εκνευρίζεται και ο ενδιάμεσος, χωρίς λόγο και αιτία.

Συνομιλίες γιοκ! Θέμα χρόνου είναι να οδηγηθούμε στο επόμενο (ίσως και τελευταίο με Ακιντζί) αδιέξοδο. Ο Έιντε κρατά με νύχια και δόντια τα χέρια των ηγετών… σε μια προσπάθεια να εμποδίσει το τράβηγμα της πρίζας. Θα γίνει κι αυτό.

Το Barbaros σεργιανίζει, οι ασκήσεις με πραγματικά πυρά δίνουν και παίρνουν, τα μαχητικά «σκίζουν τους αιθέρες» και ο Βίκτωρας συνιστά ψυχραιμία και υπομονή… Καλό!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal