MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προκάλεσε τροχαίο στην Πάφο, πέρασε με κόκκινο και… έφυγε! Στο νοσοκομείο 38χρονος, καταζητείται 26χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Τραυματισμός σε τροχαίο στην Πάφο και εγκατάλειψη σκηνής από οδηγό εμπλεκόμενου οχήματος – Ανέκοψε την πορεία οχήματος ενώ προσπαθούσε να προσπεράσει – Πέρασε και με κόκκινο για να διαφύγει – Στο νοσοκομείο 38χρονος – Καταζητείται 26χρονος

Ο τραυματισμός ενός προσώπου είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη στην Πάφο ενώ ο οδηγός εμπλεκόμενου οχήματος εγκατέλειψε στην σκηνή.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, άγνωστο πρόσωπο οδηγούσε όχημα συγκεκριμένης μάρκας στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων με κατεύθυνση την Πέγεια.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο άγνωστος οδηγός στην προσπάθεια του να αλλάξει λωρίδα και να εισέλθει στην δεξιά λωρίδα, σύμφωνα με την πορεία του, ανέκοψε την πορεία και συγκρούστηκε με όχημα το οποίο οδηγούσε 30χρονος με συνοδηγό 38χρονο επίσης.

Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο του 30χρονου εισήλθε προς τα δεξιά, ανέβηκε αρχικά στο διαχωριστικό ανθώνα και κατέληξε στην διαχωριστική νησίδα όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στην συνέχεια ο οδηγός του πρώτου οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή του οχήματος και αφού παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη εισήλθε στην οδό Αδαμαντίου Κοραή και κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν ζημιές στα δύο οχήματα ενώ ο 38χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου του έγινε συρραφή στο κεφάλι.

Την σκηνή του τροχαίου επισκέφτηκαν μέλη της Τροχαίας Πάφου για την διενέργεια εξετάσεων σχεδιαγράφησαν την σκηνή και έκαναν επιτόπιες εξετάσεις. Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε μαρτυρία ότι το όχημα το οποίο ενέχετο στο πιο πάνω τροχαίο και εγκατέλειψε την σκηνή κατά τον χρόνο που έγινε το ατύχημα οδηγείτο από αιτητή πολιτικού ασύλου 26 χρόνων.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network