MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προγραμματίζονται μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα «Walk-In»… Θα διατίθενται περισσότερα εμβόλια

Advertisement

Sponsored by exness

Γίνεται προγραμματισμός για μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα «Walk-In», λέει ο Ε. Ταμπούρης

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τον κόσμο για «Walk-In» κέντρα εμβολιασμού, γίνεται προγραμματισμός ώστε οι εμβολιασμοί να διενεργούνται σε μεγαλύτερα κέντρα, όπου θα διατίθενται περισσότερα εμβόλια ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης.

Advertisement

«Οι δύο πρώτες ημέρες είναι σε δοκιμαστική βάση. Βλέποντας το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που υπάρχει από τον κόσμο, τώρα κάνουμε προγραμματισμό ώστε οι εμβολιασμοί να διεξάγονται σε μεγαλύτερα κέντρα και να διατίθενται 200-300 εμβόλια, αναλόγως της ζήτησης», είπε.

Ο κ. Ταμπούρης ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί στα «Walk-In», συνεχίζονται κανονικά για δεύτερη ημέρα.

«Μέχρι τις 10:40 έγιναν 338 εμβολιασμοί παγκύπρια. Στη Λευκωσία έγιναν 73 εμβολιασμοί. 84 στη Λάρνακα, 72 στη Λεμεσό, 53 στην Αμμόχωστο και 56 στην Πάφο», σημείωσε.

«Walk-In» κέντρα εμβολιασμού λειτουργούν στα Κέντρα Υγείας Λατσιών και Λινόπετρας, στα Γενικά Νοσοκομεία Πάφου και Αμμοχώστου και στο λιμάνι Λάρνακας.

Προς το παρόν, στα συγκεκριμένα Κέντρα εμβολιάζονται μόνο δικαιούχοι του ΓεΣΥ με εμβόλια Pfizer. Τα Κέντρα εμβολιασμού λειτουργούν από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8.00 -13.00.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network