MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προφορική διαβεβαίωση από Προεδρικό για αναστολή των εργασιών για ασφαλτικά στο Μιτσερό

Advertisement

Sponsored by exness

Λεκτικές διαβεβαιώσεις για τερματισμό των εργασιών στο Μιτσερό – Αναμένουν επίσημη ενημέρωση από Προεδρικό – Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες στον χώρο – «Κλείδωσε» συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας αναστέλλονται οι εργασίες για μεταφορά του εργοστασίου για το ασφαλτικό στο Μιτσερό. Αυτή είναι η διαβεβαίωση που έλαβαν σήμερα οι διαμαρτυρόμενοι.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Μιτσερού Ανδρέα Κυριάκου, ανέφερε ότι «οι συνάδελφοι κοινοτάρχες έλαβαν ενημέρωση από το Προεδρικό για αναστολή των εργασιών».

Ο κύριος Κυριάκου, μας μετέφερε ότι θα έρθει σε επαφή με την εταιρεία ώστε να το επιβεβαιώσει και να λάβει διαβεβαίωση ότι ο εκσκαφέας θα αποχωρήσει από τον χώρο.

Επεσήμαινε, επίσης, ότι «κλείδωσε» η συνάντηση των Κοινοταρχών της περιοχής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 25 Αυγούστου ώστε να συζητηθεί κατ’ ιδίαν το θέμα.

Παρ’ όλα αυτά οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να μείνουν στον χώρο μέχρι να ληφθεί και επίσημα η διαβεβαίωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις Κοινοτάρχη της Αγροκήπιας, Σωτήρη Κυριάκου στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οποίος ανέφερε ότι «Έγινε αποδεκτό το αίτημα μας για αναστολή των εργασιών, μετά από παράκληση του Προέδρου προς την εταιρεία για να ανασταλούν οι εργασίες τους μέχρι τη συνάντηση στο Προεδρικό. Οπότε με την αποχώρηση του μηχανήματος, από το χώρο, θα αποχωρήσουμε και εμείς», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση πότε αναμένεται να αποχωρήσει το μηχάνημα, ο κ. Κυριάκου είπε ότι αναμένεται να αποχωρήσει αύριο το πρωί. «Εμείς θα αποχωρήσουμε μόλις αποχωρήσει το μηχάνημα», επανέλαβε.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε, παράλληλα, ότι αύριο Πέμπτη, στις 19.00, θα τελεστεί παράκληση από αντιπροσωπεία ιερέων της περιφέρειας των επηρεαζόμενων κοινοτήτων στον χώρο που είναι προτεινόμενος για την ανέγερση του εργοστασίου στο δρόμο Κάτω Μονής- Αγίου Ιωάννη.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από πηγή στο Προεδρικό, επιβεβαιώνεται ότι έγινε συνεννόηση με την εταιρεία να μην προχωρήσουν σε εργασίες μέχρι τις 25 του μήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι έχει οριστεί η συνάντηση για τις 25 Αυγούστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network