MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προειδοποιούν με μέτρα οι συντεχνίες στα κατεχόμενα, ζητώντας φορολογικές ρυθμίσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Προειδοποιούν με μέτρα οι συντεχνίες στα κατεχόμενα, ζητώντας φορολογικές ρυθμίσεις – Έδωσαν περιθώριο μέχρι αύριο το μεσημέρι στον Ουνάλ Ουστέλ

Οι ηγεσίες 13 συντεχνιών εργαζομένων στον ευρύτερο «δημόσιο», τον ιδιωτικό τομέα και την εκπαίδευση, έδωσαν περιθώριο μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι στον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ – που βρίσκεται στην Άγκυρα – και τον «υπουργό δημοσιονομικών», Αλισιάν Σιαν για συνάντηση, σχετικά με το πρωτόκολλο του 2010 για τους μισθούς και τα ωφελήματα στο «δημόσιο».

Advertisement

Οι ηγεσίες των συντεχνιών προειδοποιούν με μέτρα την «κυβέρνηση, εάν δεν παρακαθίσει σε διάλογο και δεν εξεύρει λύσεις για την εφαρμογή των όσων της αναλογούν με βάση και το (επικαιροποιημένο) πρωτόκολλο, που η ίδια υπέγραψε πρόσφατα.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, οι ηγεσίες των συντεχνιών επικαλούνται το άρθρο 135 του «νόμου περί δημοσίων υπαλλήλων» και την υπογραφή του «πρωθυπουργού» για να υποστηρίξουν τη θέση τους περί υποχρεώσεων του «κράτους», που δεν πληρούνται. Οι συντεχνίες ζητούν την εφαρμογή των ρυθμίσεων, που αφορούν τις μισθολογικές φορολογήσεις.

Υπάρχει η υπογραφή του «πρωθυπουργού», Ουνάλ Ουστέλ και πρέπει να «σταθεί στην υπογραφή του», δήλωσε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης συντεχνίας «δημοσίων υπαλλήλων», KTAMS, Γκιουβέν Μπνγκιχάν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εάν δεν υπάρξει λύση θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network