MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος ΠΟΕΔ: «Πολύ θετική εξέλιξη το κλείσιμο των σχολείων»

Advertisement

Sponsored by exness

«Πολύ θετική εξέλιξη το κλείσιμο των σχολείων», ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού – Ακυρώνεται η σύσκεψη των εκπαιδευτικών οργανώσεων και των Συνομοσπονδιών Γονέων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης

Πολύ θετική εξέλιξη θεωρεί την απόφαση για κλείσιμο των σχολείων παγκυπρίως, με σκοπό την πρόληψη και την αποτροπή της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, που έλαβε σήμερα το απόγευμα το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.

Advertisement

Λόγω της πιο πάνω εξέλιξης, η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ σύσκεψη των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και των Συνομοσπονδιών Γονέων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης για συζήτηση και αξιολόγηση της κατάστασης στα σχολεία λόγω του κορωνοϊού, ακυρώνεται.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ είπε ότι η σημερινή απόφαση του Υπουργείου τερματίζει την αγωνία μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και εξέφρασε την ελπίδα η απόφαση να αποφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα που είναι η πρόληψη και η αποτροπή της μετάδοσης του ιού.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Φυλακτού είπε ότι μετά την απόφαση του Υπουργείου ακυρώνεται η αποψινή συνάντηση, της οποίας στόχος ήταν να εκφραστεί η αγωνία των μελών των εκπαιδευτικών οργανώσεων και των Συνδέσμων Γονέων, καθώς και να απαιτηθεί το κλείσιμο των σχολείων.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ επανέλαβε ότι η απόφαση για κλείσιμο των σχολείων παγκυπρίως είναι μια πολύ θετικότατη εξέλιξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network