MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: «Υπερβαίνει το 90% το ΝΑΙ» (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία ΟΕΛΜΕΚ-ΟΛΤΕΚ – Απαντούν στις ηγεσίες τους οι εκπαιδευτικοί – Ολοταχώς προς συντριπτικό «ΝΑΙ» οι καθηγητές

Advertisement

Οι εκπαιδευτικοί ψήφισαν αν εξουσιοδοτούν ή όχι τις οργανώσεις τους για λήψη απεργιακών ή/και άλλων μέτρων

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων με μοναδικό ερώτημα αν εξουσιοδοτούν τις εκπαιδευτικές τους οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, όπως χειριστούν κατά την κρίση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) τους το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου.

Παρακολουθήστε ζωντανά τις δηλώσεις του Προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννου Σωκράτους.


Στο ψηφοδέλτιο αναγράφονται τα εξής: «Εξουσιοδοτώ το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ όπως χειριστεί κατά την κρίση του το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 4.7.2018 και να εξαγγείλει, αν το κρίνει σκόπιμο, απεργιακά ή/και άλλα μέτρα» και τα μέλη της οργάνωσης πρέπει να απαντήσουν ναι ή όχι. Το ίδιοι ψηφοδέλτιο, με μόνη αλλαγή το όνομα της οργάνωσης, έχει και η ΟΛΤΕΚ.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 09:00 και ολοκλήρώθηκε στις 10.00’. Χαρακτηριστικό της τάσης που επικρατεί μεταξύ των καθηγητών προς το «ΝΑΙ» το γεγονός ότι μόνο στο Λύκειο Εθνομάρτυρα, σε σύνολο 56 ψηφοφόρων, μόνο οι 2 ψήφισαν «ΟΧΙ», όπως δήλωσε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κούκος.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίας της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ θα βρίσκονται και οι χθεσινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης.


Η ΟΛΤΕΚ, θα συνέλθει είτε σήμερα είτε αύριο για να εξετάσει και επικυρώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ακολούθως, θα ορίσει και Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο.

Με πληροφορίες από Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network